Zagen in beton met diamant

Goedkoopste betonboor bedrijf in Limburg

Hieronder enkele voorbeelden met vanaf prijzen voor betonzagen.

Zaagkosten voor kruipluik of trapgat door betonvloer

 • kruipluik zagen 80 x 50 cm vanaf € 249,-

Trapsparing zagen prijzen vanaf:

 • betonnen vloer inzagen voor trap sparing 90 x 180 cm € 550,-
 • opvangen betonnen vloerdeel € 225,-
 • verwijderen ingezaagde beton € 400,-
 • Inclusief 21% btw !
 • Neem contact op voor gratis offerte

Doorzagen van een betonnen verdiepingsvloer.

Beton 210 mm diep doorsnijden

Tot 21 cm zagen in beton, maar ook gewapend beton. Onze diamant zaag bladen snijden zelfs door dikke stalen wapening. U wilt beton gezaagd hebben? Neem contact op voor een gratis prijsopgaaf. Voor boorwerk, ontdek de lage prijzen op de tarieven pagina.

Snel en stofvrij

Als de betonnen vloer wordt ingesneden vernevelt het koelwater de vrijgekomen stofontwikkeling, zodoende is er praktisch geen stof overlast.

Realiseren van een vaste trap naar zolder

Naast het zagen van een trapgat in een betonnen verdiepingsvloer, zijn ook aanvullende diensten mogelijk zoals de complete afwerking van de constructie. Het voordeel van het zagen in beton is dat er trillingsvrij wordt gewerkt zonder dat de omliggende betonnen vloerdelen scheuren of afbreken. Wij adviseren altijd om een constructieberekening te laten maken, wij werken o.a. samen met Ory constructie bureau in Gronsveld. Indien u zonder berekening wilt werken, is dit natuurlijk op eigen verantwoording.

 • zagen in beton
 • constructieberekening
 • onderstempelen systeemvloeren
 • afwerking met stukwerk
 • metaalconstructies

Toepassingen zagen in beton en baksteen.

Trapgat zagen

Een trapgat zagen in de betonnen verdiepingsvloer voor bijvoorbeeld een vaste trap naar de zolder etage. Indien gewenst inclusief de afwerking met hout of glad stukwerk en gegalvaniseerde metalen hoeken.

Sleuven zagen

Sleuven zagen in steen en beton voor onder andere elektra en waterleiding is naast het beton boren ook een van de werkzaamheden. Het voordeel van sleuven zagen in de muur is dat alle leidingen mooi weggewerkt zijn.

Kozijn sparing zagen

Met de betonzaag wordt er spanningsvrij een strakke opening in een bakstenen muur gezaagd, maar ook zagen in een betonnen muur is mogelijk. U kunt daarna probleemloos een kozijn monteren.

Sparing zagen riolering

Soms is het nodig een sparing te zagen voor een riolering, bijvoorbeeld als de bestaande riolering niet meer voldoet of stuk is. Bij het zagen in beton worden de omliggende vloerdelen niet beschadigd.

Frezen en zagen in steen en beton.

Wij frezen in steen en zelfs gewapend beton, zonder stof. Voor het netjes wegwerken van water of elektra leidingen in de muur. Daarnaast boren wij ook met een zogenoemde dozenboor de sparingen voor uw inbouwdoos of kraan muurplaat.

Prijzen frezen per lopende meter, diepte 25 mm:

Baksteen € 9,50 / Beton € 11,00 / gewapend beton € 12,50 (prijzen inclusief verwijderen kern)

Dozen boren: Baksteen 7,50 / Beton € 9,90 / Gewapend beton / € 11,50 (prijzen inclusief verwijderen kern)

Uw project in goede handen.