Overige diensten

Onze overige diensten voor een scherpe prijs.

Aanvullende werkzaamheden

Naast de boor en zaagwerkzaamheden verzorgen wij ook overige diensten zoals het installeren van een inbouwreservoir. Het voordeel van deze bijkomende service is dat u met minder partijen te maken heeft en de werkzaamheden sneller en goedkoper uitgevoerd kunnen worden. Wij hebben een jarenlange ervaring in de bouwsector waardoor u profiteert van een vakkundige montage. Daarbij is het ook mogelijk om gedeeltes van een project aan ons uit te besteden. Denk hierbij aan het aanleggen van afvoer, elektra en waterleiding voor een badkamer of toilet, inclusief het boor en freeswerk.

Bespaar op de installatiekosten van uw nieuwe badkamer of toilet met onze aanvullende diensten.
Toilet renovatie

Wij demonteren het oude toilet en boren een nieuw gat naar de kruipruimte, waar wij de nieuwe afvoer aansluiten op het bestaande pvc riool. Vervolgens installeren wij het inbouwreservoir, waarbij de nieuwe waterleiding met een perskoppeling wordt verbonden aan het inbouw reservoir. Zodra het frame van het inbouwreservoir vast zit wordt deze bekleed met een speciale waterbestendige ombouw welke wordt behandeld met een tegel klare primer. Totaalprijs voor deze installatie inclusief een luxe Geberit duofix UP320 reservoir, materialen en btw: € 695,- (ex.toiletpot/bedieningspaneel)

Complete toiletrenovatie? Neem contact op voor gratis offerte.

Installeren buitenkraan

Een vorstvrije buitenkraan is vooral in de zomermaanden erg handig voor het schoonspuiten van terras en bewateren van planten. Met een speciale betonboor boren wij een schacht door de gevel zonder een “schelp” te slaan uit het stukwerk aan de binnenzijde.Compleet aansluiten van een Bonfix 71605 vorstvrije buitenkraan op een bestaande koperen waterleiding (binnen 1 meter) € 185,- Aansluiting vanuit de kruipruimte of een ander verder gelegen punt is ook mogelijk, hierbij zal de prijs afwijken. Neem contact op voor een gratis prijsopgaaf.

Trapsparing met afwerking

Naast het uitzagen en afvoeren van een betonnen vloerdeel verzorgen wij ook de montage van een raveel constructie, indien dit vereist is. Als afwerking van de trapsparing wordt het geheel glad afgewerkt met stuckwerk en gegalvaniseerde metalen hoeken, deze zijn overschilderbaar.  Neem contact op voor een gratis prijsopgaaf.

Uw project in goede handen!